top of page

Facial/gezichts-behandeling

face.png

Wat is een facial/ gezichtsbehandeling nu eigenlijk?

Fase 1 Reiniging:

We beginnen de behandeling met een oppervlakte reiniging. Zo kunnen wij make-up resten verwijderen en ander vuil dat zich op de huid heeft gehecht. Hierdoor is de huidstructuur beter te zien. Het reinigen van de huid wordt gedaan door middel van milk. Naar het reinigen wordt de reiniger met en warme doek van het gezicht verwijderd.

Fase 2 Cosmetische wensen

Na het reinigen is er ruimte voor overige wensen Zoals epileren van de wenkbrauwen, harsen van de bovenlip of kin, verven van de wimpers en wenkbrauwen. Uiteraard alleen als u dit wenst.

Fase 3 Diepte reiniging

Bij de dieptereiniging verwijderen wij dode huidcellen door middel van een fijne peeling. Deze peeling verwijderen wij na de inwerktijd met een heerlijke warme doek, waarna we desgewenst mee-eters en andere onzuiverheden zoals gerstekorrels kunnen verwijderen

Fase 4 Massage van het gelaat

Na de dieptereiniging komt het gedeelte waarin u heerlijk kunt ontspannen. Bij de massage wordt uw decolleté, schouders en gezicht gemasseerd. verrassen. Aan het eind van de massage verwijderen wij de massage olie met een heerlijk warme doek.

Fase 5 Huid voeden

De huid extra ondersteunen en voeden doen wij na de massage. Door de massage hebben wij een juiste doorbloeding van de huid bereikt waardoor de voedingsstoffen in het masker beter kunnen worden opgenomen. Als de inwerktijd van het masker voorbij is verwijderen wij het masker met een heerlijk warme doek.

Fase 6 eventuele aanvullende behandeling zie overig. Zuurstof/Led Masker/DermaWand pen

Eind fase  Dag/nachtverzorging van Retinol

bottom of page